Siirry suoraan sisältöön

Ehdot & selosteet

OneRing -verkkokaupan Tilaus- ja sopimusehdot

1. Ehtojen hyväksyminen

Näitä yleisiä käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan Tmi. AJ&KJ (Y-tunnus: 2804380-3) (”Myyjä”) ja Asiakkaan (”Asiakas”) väliseen kaupankäyntiin onering.fi -sivustolla. (”Verkkokauppa”).

Rekisteröitymällä ja/tai muutoin käyttämällä Verkkokauppaa, sen kautta saatuja tietoja tai tilaamalla tuotteita Verkkokaupan kautta hyväksyt nämä ehdot. Jos et hyväksy ehtoja, et voi tehdä tilauksia Verkkokaupasta tai käyttää sen palveluita.

Jos Asiakas on alaikäinen, Verkkokaupan käyttäminen edellyttää huoltajan suostumusta.

Huomioithan, että Verkkokaupan asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä ehdoista ja periaatteista on säännelty Verkkokaupan Rekisteriselosteessa (”Rekisteriseloste”). Hyväksymällä ehdot, vahvistat myös lukeneesi ja hyväksyneesi Rekisteriselosteessa esitetyt henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät ehdot.

2. Yhteystiedot

Tmi. AJ&KJ (Y-tunnus: 2804380-3)
sähköposti: oneringverkkokauppa@gmail.com

3. Tuotteet, toimitus ja tuotteiden palautusoikeus

3.1. Tuotteet

Verkkokauppa tarjoaa erilaisia monia erilaisia tuotteita (”Tuotteet”) suoratoimitettuna.

Tuotteisiin liittyvät tuotetiedot löytyvät Verkkokaupan sivustolta. Pyrimme antamaan mahdollisimman täsmällistä tietoa Tuotteista. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki tiedot ovat virheettömiä tai täydellisiä. Myyjällä on oikeus muuttaa, päivittää tai korjata Verkkokaupan sisältöä tai tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta.

3.2. Toimitus ja toimitustavat

Toimitusajat saattavat vaihdella Tuotteesta ja sen saatavuudesta riippuen. Tyypillinen toimitusaika tuotteillamme on noin 20 työpäivää, mutta tässä voi esiintyä suuriakin vaihteluita toimittajien ja sesonkien välillä. Pyrimme mahdollisuuksien rajoissa tarjoamaan kaikille toimituksille seurannan joko postin, matkahuollon tai https://parcelsapp.com/en palvelun kautta.

Myyjä ei vastaa toimitusaikojen mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Mikäli jotain Tuotetta ei ole saatavilla, Myyjä on yhteydessä asiakkaaseen ja tarjoaa vaihtoehtoista tuotetta ja pidättää tarvittaessa oikeuden kaupan perumiseen.

Toimitamme Tuotteita ainoastaan Suomeen.

3.3. Tuotteiden palautusoikeus

Asiakkaalla on EU:n kuluttajasuojan mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Asiakkaan on pyydettävä sähköpostitse Verkkokaupalta toimintaohjeet palautuksen tekemiseksi. Asiakkaan täytyy myös pystyä todistamaan palautus esittämällä siitä kuitti tai seurantakoodi verkkokaupalle. Asiakas vastaa palautukseen liittyvistä kustannuksista.

Huomioittehan että Lakimuutoksen (2014) myötä asiakkaan täytyy aina ilmoittaa palautuksesta, eikä tilauksen noutamatta jättäminen riitä. Jos asiakas jättää lähetyksensä noutamatta, emme ole velvollisia hyvittämään kauppasummaa takaisin asiakkaalle. Asiakkaalla on postin tai matkahuollon määrittelemä aika noutaa lähetyksensä ilmoitetusta toimipaikasta. Jos tuotetta ei noudeta lähetys palautuu toimittajallemme ja Verkkokauppa on maksanut tuotteeesta turhaan. 

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia alkuperäispakkauksessaan olevia tuotteita. Jos palautettu Tuote on käytetty tai likaantunut Myyjällä on oikeus vähentää palautuksen määrää.

Virheelliset tai vioittuneet Tuotteet

Mikäli Tuote on rikkinäinen tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Myyjään oneringverkkokauppa@gmail.com viimeistään 14 päivän kuluessa toimituksesta ja lähettämään mahdollisimman tarkan kuvauksen viasta kuvien kanssa. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle.

4. Hinnat ja maksutavat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan Tuotteen yhteydessä. Hinnat sisältävät voimassaolevan lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron. Ainoa hyväksytty maksuvaluutta on euro.

4.1. Maksutavat

Tuotteet maksetaan ostohetkellä käyttämällä tarjolla olevia maksuvaihtoehtoja.

Hyväksytyt maksutavat on määritelty Verkkokaupan nettisivuilla. Asiakas voi valita haluamansa maksutavan maksuhetkellä. Verkkokaupan maksuprosessissa käytetään standardien mukaista SSL-suojattua yhteyttä.

5. Verkkokaupan käyttöehdot ja ehtojen muuttaminen

Myyjä tuottaa Verkkokaupan palvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Myyjällä on harkintansa mukaan oikeus muuttaa Verkkokauppaa sekä siihen liittyviä palveluita tai tietoja sekä näitä Käyttöehtoja. Verkkokaupan käytön jatkaminen sen jälkeen, kun muutokset ovat tulleet voimaan, katsotaan tarkoittavan sitä, että käyttäjä on suostunut muutettuihin Käyttöehtoihin.

Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaiset tiedot sekä käyttämään Verkkokauppaa tavalla, joka ei aiheuta vahinkoa Myyjälle, Myyjän yhteistyökumppaneille, toisille käyttäjille tai ulkopuolisille. Käyttäjä sitoutuu lisäksi vastaamaan väärinkäytöksistään tai näiden Käyttöehtojen rikkomisesta mahdollisesti Myyjälle tai muille osapuolille aiheutuvista vahingoista.

Myyjä voi väärinkäytöstilanteissa tai muutoin tarvittaessa evätä asiakkuuden tai peruuttaa tilauksen.

6. Immateriaalioikeudet

Kaikki Verkkokaupassa esitetyt kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tuotetiedot jne.) ovat Myyjään ja/tai sen toimittajien omaisuutta. Tällaisen aineiston luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Käyttäjä vastaa Myyjän ja sen toimittajien tekijänoikeudella suojatun aineiston luvattomasta käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

7. Palaute

Käyttäjä ymmärtää, että kaikki käyttäjien mahdollisesti Myyjälle Verkkokauppaan tai sen käyttöön liittyvä palaute on vapaasti ja veloituksetta Myyjän käytettävissä tämän haluamalla tavalla.

8. Linkit ulkopuolisten sivuille

Verkkokauppa saattaa sisältää linkkejä muiden kuin Myyjän ylläpitämille sivustoille. Myyjä ei ole vastuussa sisällöstä, tuotteista tai palveluista, joita tällaiset kolmannet osapuolet tarjoavat. Huomaathan myös, että tällaisiin ulkopuolisten ylläpitämiin sivustoihin saattavat lisäksi soveltua erilliset palveluehdot ja/tai henkilötietojen suojaperiaatteet, joiden sisällön Myyjä kehottaa tarkastamaan.

9. Ylivoimainen este

Ylivoimainen este vapauttaa Myyjän Verkkokauppaan liittyvistä velvollisuuksista, kun ylivoimainen este estää tai kohtuuttomasti hankaloittaa tilausten täyttämistä tai muita Verkkokauppaan liittyviä suorituksia. Ylivoimaisena esteenä pidetään tilanteita, joita ei ole voitu ennakoida tai joihin ei kohtuudella ole voinut valmistautua etukäteen.

10. Vastuunrajoitus

Myyjä ei vastaa mistään välillisistä vahingoista, jotka voivat aiheutua mahdollisista Verkkokaupan palveluihin, tuotteisiin tai muuhun aineistoon liittyvistä viivästyksistä, virheistä, muutoksista tai katoamisista tai palvelun tilapäisistä tai pysyvistä katkoista.

11. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu

Näihin Käyttöehtoihin ja niihin liittyvään sopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia. Näistä Käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan sovinnollisesti.

Rekisteriseloste & Tietosuojaseloste

Henkilötietolakien (523/1999) 10§:n & 24§:n ja GDPR:n mukainen rekisteri-, tietosuojaseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Tmi. AJ&KJ (Y-tunnus: 2804380-3)
Metsälaidantie 14
50600 Mikkeli

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Anssi Jääskeläinen
Sähköposti: oneringverkkokauppa@gmail.com

REKISTERIN NIMI

Tmi. AJ&KJ asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt verkkokauppamme asiakkaaksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Onering.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Onering.fi toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Poistamme tiedot rekisteristämme jos niiden käsittelemiselle tai säilyttämiselle ei ole enää laillista perustetta. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Onering.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi

  • Sähköpostiosoite

  • Postiosoite

  • Puhelinnumero

  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Onering.fi verkkokaupan käytössä. Tietoja ei luovuteta Onering.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Onering.fi tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Suoratoimitustapauksissa tilauksiin välittyy automaattisesti joitakin henkilötiedoiksi luokiteltavia asioita. Tällöinkin nämä pysyvät Onering.fi verkkokaupan ylläpitäjien hallinnassa ja ovat poistettavissa milloin vain.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

TARKASTUSOIKEUS

Jokaisella rekisteröityneellä käyttäjällä on oikeus tarkistaa henkilötietorekisteriin talletetut tietonsa. Pyyntö tulee tehdä kirjallisena onering.fi verkkokaupan sähköpostiin, onerinverkkokauppa@gmail.com. Samaisesta osoitteesta voitte myös pyytää tietojenne korjaamista tai poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Onering.fi sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Onering.fi salasanasuojatulla palvelimella Suomessa.