Siirry suoraan sisältöön

Ehdot & selosteet

OneRing -verkkokaupan Tilaus- ja sopimusehdot

1. Ehtojen hyväksyminen

Näitä yleisiä käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan Tmi. AJ&KJ (Y-tunnus: 2804380-3) (”Myyjä”) www.onering.fi -sivuston käyttöön sekä tuotteiden tilaamiseen kyseisen sivuston kautta (”Verkkokauppa”).

Rekisteröitymällä ja/tai muutoin käyttämällä Verkkokauppaa, sen kautta saatuja tietoja tai tilaamalla tuotteita Verkkokaupan kautta hyväksyt nämä Käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä Käyttöehtoja, et voi tehdä tilauksia Verkkokaupasta tai käyttää muita sen palveluita.

Jos olet alle 18-vuotias tai alaikäinen, Verkkokaupan käyttäminen edellyttää huoltajasi suostumusta.

Huomioithan, että Verkkokaupan asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä ehdoista ja periaatteista on säännelty Verkkokaupan Rekisteriselosteessa (”Rekisteriseloste”). Hyväksymällä Käyttöehdot, vahvistat myös lukeneesi ja hyväksyväsi Rekisteriselosteessa esitetyt henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät ehdot.

2. Yhteystiedot

Tmi. AJ&KJ (Y-tunnus: 2804380-3)
sähköposti: oneringverkkokauppa@gmail.com

3. Tuotteet, toimitus ja tuotteiden palautusoikeus

3.1. Tuotteet

Verkkokauppa tarjoaa erilaisia monia erilaisia tuotteita (”Tuotteet”).

Tuotteisiin liittyvät tuotetiedot löytyvät Verkkokaupan sivustolta. Pyrimme antamaan mahdollisimman täsmällistä tietoa Tuotteista. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki tiedot ovat virheettömiä tai täydellisiä. Jos Verkkokaupassa tarjottu Tuote ei vastaa annettuja tuotetietoja, ostaja voi palauttaa Tuotteen näiden ehtojen mukaisesti ja edellyttäen, että Tuote on käyttämätön. Myyjällä on oikeus muuttaa, päivittää tai korjata Verkkokaupan sisältöä tai tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille. Mahdollisesti kustomoiduilla tai kaiverretuilla Tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta ellei Tuote ole selkeästi viallinen.

3.2. Toimitus ja toimitustavat

Toimitusajat saattavat vaihdella Tuotteesta ja sen saatavuudesta riippuen. Tyypillinen toimitusaika varastosta toimitettaville Tuotteille on noin 2-3 työpäivää. Suoratoimitustuotteillamme toimitusaika on noin 20 työpäivää, mutta tässä voi esiintyä suuriakin vaihteluita toimittajien ja sesonkien välillä. Pyrimme mahdollisuuksien rajoissa tarjoamaan kaikille tuotteille seurannan joko postin, matkahuollon tai https://parcelsapp.com/en sivuston kautta.

Myyjä ei vastaa toimitusaikojen mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Mikäli jotakin Tuotetta ei ole saatavilla, Myyjä on yhteydessä asiakkaaseen ja tarjoaa vaihtoehtoista tuotetta ja pidättää tarvittaessa oikeuden kaupan perumiseen.

Asiakas voi halutessaan tulostaa tulostaa tilauksestaan tilausvahvistuksen, jonka asiakas saa sähköpostiinsa tilauksen jälkeen.

Varastotuotteet toimitetaan pehmustetussa kirjeenä/pakettina riippuen tuotteen koosta. Alle 25€ tilauksille toimitusmaksu on kiinteä 2,5€, Toistaiseksi toimitamme Tuotteita ainoastaan Suomeen.

3.3. Tuotteiden palautusoikeus

Varastotuotteet / Suoratoimitustuotteet

Jos kyseessä on Suomesta toimitettava tuote, sinulla on oikeus Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuote ottamalla yhteyttä Myyjään sähköpostitse osoitteeseen oneringverkkokauppa@gmail.com 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Liitä palautusta koskevaan viestiin seuraavat tiedot:

  • tilausnumero, asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero

  • palautettavat tuotteet

  • tilausvahvistus

Saatuamme viestinne, ohjeistamme sinua palautuksen tekemisessä.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia alkuperäispakkauksessaan olevia varastotuotteita. Myyjä ei vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu myyjälle 14 päivän kuluessa tavaran vastaan ottamisesta yllä mainitulla tavalla.

Suoratoimitettavien tuotteiden kohdalla olkaa välittömästi yhteydessä Myyjään jos saamanne tuote ei vastaa kuvasta tai on vioittunut. Näiden tuotteiden kohdalla Myyjä hoitaa reklamoinnin tavaran toimittajan suuntaan. Ohjeistamme myös teitä kuinka toimia tuotteenne kanssa.

Lakimuutoksen (2014) myötä asiakkaan täytyy aina ilmoittaa palautuksesta, eikä tilauksen noutamatta jättäminen enää riitä. Asiakkaan täytyy myös pystyä todistamaan tilauksen palautus, joten asiakkaan on pyydettäessä todennettava palautus verkkokaupallemme kuitilla.

Suoratoimitettavien tuotteiden tapauksessa asiakkaalla on postin rajaama aika noutaa lähetyksensä postin toimipaikasta, jos tuotetta ei noudeta lähetys palautuu toimittajallemme Kiinaan ja Verkkokauppa on maksanut tuotteeesta turhaan. Näin ollen, jos asiakas postin ja Verkkokaupan kehoituksista huolimatta ilman erikseen Verkkokaupalle esitettävää painavaa syytä jättää lähetyksensä noutamatta emme hyvitä kauppasummaa takaisin asiakkaalle. 

Virheelliset tai vioittuneet Tuotteet

Mikäli Tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Myyjään oneringverkkokauppa@gmail.com viimeistään 14 päivän kuluessa toimituksesta. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle.

4. Hinnat ja maksutavat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan Tuotteen yhteydessä. Hinnat sisältävät voimassaolevan lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron. Ainoa hyväksytty maksuvaluutta on euro.

Tuotteiden toimituskulut vaihtelevat riippuen Tuotteista ja niiden koosta

4.1. Maksutavat

Tuotteet maksetaan ostohetkellä käyttämällä tarjolla olevia maksuvaihtoehtoja.

Hyväksytyt maksutavat on määritelty Verkkokaupan nettisivuilla. Asiakas voi valita haluamansa maksutavan maksuhetkellä. Verkkokaupan maksuprosessissa käytetään turvallista SSL-suojattua yhteyttä.

4.2 Visma Pay maksutapa

Yhtenä verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Pay maksutavasta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Visma Pay-maksupalvelun yhteystiedot,  Puhelin: 09 3154 2037 Sähköposti: helpdesk@vismapay.com,

5. Verkkokaupan käyttöehdot ja ehtojen muuttaminen

Myyjä tuottaa Verkkokaupan palvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Myyjällä on harkintansa mukaan oikeus muuttaa Verkkokauppaa sekä siihen liittyviä palveluita tai tietoja sekä näitä Käyttöehtoja. Verkkokaupan käytön jatkaminen sen jälkeen, kun muutokset ovat tulleet voimaan, katsotaan tarkoittavan sitä, että käyttäjä on suostunut muutettuihin Käyttöehtoihin.

Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaiset tiedot sekä käyttämään Verkkokauppaa tavalla, joka ei aiheuta vahinkoa Myyjälle, Myyjän yhteistyökumppaneille, toisille käyttäjille tai ulkopuolisille. Käyttäjä sitoutuu lisäksi vastaamaan väärinkäytöksistään tai näiden Käyttöehtojen rikkomisesta mahdollisesti Myyjälle tai muille osapuolille aiheutuvista vahingoista.

Myyjä voi väärinkäytöstilanteissa tai muutoin tarvittaessa evätä asiakkuuden tai peruuttaa tilauksen.

6. Immateriaalioikeudet

Kaikki Verkkokaupassa esitetyt kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tuotetiedot jne.) ovat Myyjään ja/tai sen yhteistyökumppanien omaisuutta. Tällaisen aineiston luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Käyttäjä vastaa Myyjän ja sen yhteistyökumppanien tekijänoikeudella suojatun aineiston luvattomasta käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

7. Palaute

Käyttäjä ymmärtää, että kaikki käyttäjien mahdollisesti Myyjälle Verkkokauppaan tai sen käyttöön liittyvä palaute on vapaasti ja veloituksetta Myyjän käytettävissä tämän haluamalla tavalla.

8. Linkit ulkopuolisten sivuille

Verkkokauppa saattaa sisältää linkkejä muiden kuin Myyjän ylläpitämille sivustoille. Myyjä ei ole vastuussa sisällöstä, tuotteista tai palveluista, joita tällaiset kolmannet osapuolet tarjoavat. Huomaathan myös, että tällaisiin ulkopuolisten ylläpitämiin sivustoihin saattavat lisäksi soveltua erilliset palveluehdot ja/tai henkilötietojen suojaperiaatteet, joiden sisällön Myyjä kehottaa tarkastamaan.

9. Ylivoimainen este

Ylivoimainen este vapauttaa Myyjän Verkkokauppaan liittyvistä velvollisuuksista, kun ylivoimainen este estää tai kohtuuttomasti hankaloittaa tilausten täyttämistä tai muita Verkkokauppaan liittyviä suorituksia. Ylivoimaisena esteenä pidetään tilanteita, joita ei ole voitu ennakoida tai joihin ei kohtuudella ole voinut valmistautua etukäteen.

10. Vastuunrajoitus

Myyjä ei vastaa mistään välillisistä vahingoista, jotka voivat aiheutua mahdollisista Verkkokaupan palveluihin, tuotteisiin tai muuhun aineistoon liittyvistä viivästyksistä, virheistä, muutoksista tai katoamisista tai palvelun tilapäisistä tai pysyvistä katkoista.

11. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu

Näihin Käyttöehtoihin ja niihin liittyvään sopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia. Näistä Käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan sovinnollisesti.

Rekisteriseloste & Tietosuojaseloste

Henkilötietolakien (523/1999) 10§:n & 24§:n ja GDPR:n mukainen rekisteri-, tietosuojaseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Tmi. AJ&KJ (Y-tunnus: 2804380-3)
Metsälaidantie 14
50600 Mikkeli

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Anssi Jääskeläinen
Sähköposti: oneringverkkokauppa@gmail.com

REKISTERIN NIMI

Tmi. AJ&KJ asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt verkkokauppamme asiakkaaksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Onering.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Onering.fi toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Poistamme tiedot rekisteristämme jos niiden käsittelemiselle tai säilyttämiselle ei ole enää laillista perustetta. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Onering.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi

  • Sähköpostiosoite

  • Postiosoite

  • Puhelinnumero

  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Onering.fi verkkokaupan käytössä. Tietoja ei luovuteta Onering.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Onering.fi tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Suoratoimitustapauksissa tilauksiin välittyy automaattisesti joitakin henkilötiedoiksi luokiteltavia asioita. Tällöinkin nämä pysyvät Onering.fi verkkokaupan ylläpitäjien hallinnassa ja ovat poistettavissa milloin vain.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

TARKASTUSOIKEUS

Jokaisella rekisteröityneellä käyttäjällä on oikeus tarkistaa henkilötietorekisteriin talletetut tietonsa. Pyyntö tulee tehdä kirjallisena onering.fi verkkokaupan sähköpostiin, onerinverkkokauppa@gmail.com. Samaisesta osoitteesta voitte myös pyytää tietojenne korjaamista tai poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Onering.fi sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Onering.fi salasanasuojatulla palvelimella Suomessa.