Siirry suoraan sisältöön

Luonnollinen ruusukvartsirulla kasvojen hoitoon

(5 tuotearviota)

15,9028,90 (alv. 24%)

Kehittyneempiä rollereita gua sha kivellä lahjapakkausessa nyt varastossa!

Lahjapakkausversiossa on paksumpi varsi ja “nitinätön” rulla joka on toteutettu hieman erilaisella kiinnikkeellä kuin normaaliversiossa (kts. kuva jossa näkyy silikonitulppa).

Rullaus kivestä riippumatta on vuosisatoja tunnettu kiinalainen ihonhoitomenetelmä joka parantaa kasvojen ääreisverenkiertoa ja lymfakiertoa. Se vähentää turvotusta ja lihasjännitystä

Tämän suositun tuotteen käytöstä löytyy monia youtube-videoita ja mm. tämä blogiteksti jossa todetaan esim. näin “Monien kauneussivustojen toimittajat ja kauneusbloggaajat ympäri maailmaa olivat innostuneet jaderullauksesta ja hehkuttivat sen vaikutuksia niin kovasti, etten vain halunnut jäädä pois tästä jutusta.”

Rullaa tulisi käyttää vähintään kolmisen minuuttia päivässä vaikutusten saavuttamiseksi. Vinkkejä oikeaoppiseen käyttöön kannattaa katsella vaikka youtubesta, me vain tuomme tuotteet saataville edulliseen hintaan mutta emme voi väittää olevamme rullauksen asiantuntijoita 🙂

Voima: Ruusukvartsi on suuren rakkauden ja romantiikan kivi. Sen uskotaan parantavan niin sydänsuruja kuin sydänsairauksiakin. Ruusukvartsi opettaa kantajalleen myös anteeksiantoa.

Ruusukvartsi lohduttaa petettyä, jätettyä ja yksinäistä. Se antaa sinulle lempeyttä ja lujuutta ihmissuhdekriiseissä ja laukaisee stressiä.

Obsidiaani– ja jaderullia myös suoraan varastosta.

Setti

Pelkka ruusukvartsirulla, Ruusukvartsirulla & Gua Sha kivi pakkauksessa

Suomesta toimitettava

kyllä

5 arviota tuotteelle Luonnollinen ruusukvartsirulla kasvojen hoitoon

 1. Nimetön

 2. Nimetön

  Ihanan ylellinen tuote!

 3. Anneli

  Hyvä laite kasvojen hoitoon- suosittelen

 4. Anna-Liisa

 5. Sari

  Hyvän ja laadukkaan tuntuinen jaderulla. Samassa paketissa myös gua sha, joten näillä pärjää pitkälle

Lisää arvio
%d bloggaajaa tykkää tästä: